ATTENTION: We have to do a short maintenance with downtime on Tue 18 Oct 2021, 9 - 10h CEST (17 - 18h JST). Please finish your work in time to prevent data loss.

FSP Workshop: Göttingen - Bonn - DESY -- Inkl. Physik mit Belle II

Europe/Berlin
Ariane Frey (Universität Göttingen), Florian Bernlochner (Belle (SuperKEKB Experiment)), Kerstin Tackmann (Belle II and ATLAS (ATLAS Higgs Physics)), Lu Cao (Belle (SuperKEKB Experiment)), Markus Röhrken (Belle (SuperKEKB Experiment)), Maximilian Welsch (Belle2), William Sutcliffe (Belle (SuperKEKB Experiment))
    • 3:00 PM 5:50 PM
      Brief overview presentations: Room reservations: 13:00 - 14:30 SR1b, 14:30 - 19:00 SR3
      • 3:00 PM
        Introduction 5m
        Speakers: Florian Bernlochner (Belle (SuperKEKB Experiment)), Kerstin Tackmann (Belle II and ATLAS (ATLAS Higgs Physics))
      • 3:05 PM
        Inc. Vub with Belle, FR with differential distributions 15m
        Speaker: Lu Cao (Belle (SuperKEKB Experiment))
      • 3:20 PM
        Incl. Vcb with Belle, FR and differential distributions 15m
        Speaker: Raynette van Tonder (Belle (SuperKEKB Experiment))
      • 3:35 PM
        Incl. b to s ll with FEI, Belle and Belle II 15m
        Speaker: William Sutcliffe (Belle (SuperKEKB Experiment))
      • 3:50 PM
        The SIMBA Project: Status of determining the SF using B to s Gamma 15m
        Speaker: Kerstin Tackmann (Belle II and ATLAS (ATLAS Higgs Physics))
      • 4:05 PM
        Theory preparations for SIMBA 2.0 15m
        Speaker: Bahman Dehnadi
      • 4:20 PM
        Incl. Vub with Belle II, FEI 10m
        Speaker: Maximilian Welsch (Belle2)
      • 4:30 PM
        CDC tracking eff. studies 15m
        Speaker: Henrikas Svidras (BELLE (BELLE Gruppe))
      • 4:45 PM
        Some ideas on FEI measurements 15m
        Speaker: Markus Röhrken (Belle (SuperKEKB Experiment))
      • 5:00 PM
        Incl. B to X tau nu with Belle, FR 15m
        Speaker: Florian Bernlochner (Belle (SuperKEKB Experiment))
      • 5:15 PM
        Belle II status and plans for Summer 2020 15m
        Speaker: Florian Bernlochner (Belle (SuperKEKB Experiment))
    • 6:30 PM 8:30 PM
      Dinner near DESY 2h
    • 9:00 AM 10:30 AM
      FEI Tutorial 1h 30m

      Room reservation: SR2

      Speaker: William Sutcliffe (Belle (SuperKEKB Experiment))
    • 10:45 AM 11:45 AM
      Challenges on hadronic and semileptonic tagging for inclusive analyses and ideas on how to improve the FEI 1h

      Room reservation: SR2

    • 1:30 PM 2:30 PM
      Overview of Physics Analysis Software 1h

      Room reservation: ATLAS meeting room

      Speaker: Sam Cunliffe (DESY)
    • 2:40 PM 4:00 PM
      Program Points from Wed: Room reservations: 14:30-19:00 SR5
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Group Discussion 2: Room reservations: SR5 or TBD
    • 8:00 PM 10:00 PM
      Dinner in Town: Ti Breizh Haus der Bretagne 2h

      Deichstraße 39, 20459 Hamburg
      https://goo.gl/maps/qKKTYcSvsZG2fj8x8

    • 9:00 AM 11:00 AM
      Program Points from Wed
      • 9:00 AM
        Belle versus Belle II Analysis Flow¶ 20m
      • 9:20 AM
        B2Luigi Tutorial 40m
        Speaker: Maximilian Welsch (Belle2)
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Hackathon Time 1h 30m

      Room reservation: SR5

    • 2:00 PM 5:00 PM
      Hackathon Time 3h

      Room reservations: 14:00 - 16:00 SR4a, 16:00 - 19:00 SR5

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Workshop Wrap-up and Discussion 1h

      Room reservation: 9:00 - 18:00 SR3

      Speakers: Kerstin Tackmann (Belle II and ATLAS (ATLAS Higgs Physics)), Lu Cao (Belle (SuperKEKB Experiment)), Markus Röhrken (Belle (SuperKEKB Experiment)), William Sutcliffe (Belle (SuperKEKB Experiment))